Поводом највећег хришћанског празника – Божића, начелник општине Соколац Милован Бјелица и ове године уручио је божићне печенице, огрев, пакете намирница и новчану помоћ за шездесет породица са подручја ове општине.

bozicnepecenice05012017_5

Према његовим ријечима печенице су подјељене вишечланим породицама и онима са лошијим социјалним статусом, као скромни знак пажње који показује да ове породице нису заборављене, као и да им уљепша велики хришћански празник.

bozicnepecenice05012017_2

Он је додао да је у склопу ових активности један број породица добио и дрва за огрев, новчану помоћ као и пакете основних животних намирница.

bozicnepecenice05012017_3

Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је да су и поред обилних падавина проходни сви путни правци, и поред великих тешкоћа, кварова на мрежи и веома ниских температура обезбјеђено је гријање у граду, уредно је снадбијевање водом и електричном енергијом, стално је дежурство у Дому здравља, Ватрогогасној јединици и ЈКП „Соколац“, раде службеници матичног уреда, пријемне канцеларије и Одсјека за финансије и буџет општинке управе, наше трговине су снадбијевене свим врстама роба, а пекаре испоручују потребне количине хљеба и пецива – додао је Бјелица.

bozicnepecenice05012017_4

У склопу ових активности, печенице су обезбјеђене и за становнике у колективном центру – насеље Мајдани, које ће бити уручене сутра.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.