Пензионисани пуковник Војске Републике Српске Милан Јоловић са Сокоца изјавио је да је данас добио претећу поруку анонимног пошиљаоца коју може повезати са његовим недавним активностима у вези са протестима дрвопрерађивача Сарајевско-романијске регије.

– Тачно је да сам поподне добио претећу поруку која ме на тренутак узнемирила, али уплашила није – рекао је Јоловић и додао да не може дати више појединости о претећој поруци да не би угрозио истрагу.

Он каже да не зна од кога би ова порука могла стићи, али да ће то бити посао за инспекторе Полицијске управе Источно Сарајево у наредним данима.

5 КОМЕНТАРА

  1. NISAM PRIPADNIK NIJE POLITICKE OPCIJE ALI OCIGLEDNO JE DA OVAJ COLOVIC UNOSI SAMO NEMIRE I PODJELE MEDJU ROMANIJCIMA. STO JE NAJGORE OTROVA NAM OMLADINU PA NAM JE POSLE DJAVO KRIV STO SVI ODLAZE SA OVIH PROSTORA.U PAMET SE SRBI

  2. Da Bog da braći Čolovići radile sve fabrike,da Bog da imali 300 prijavljenih radnika sa redovnim platama,da Bog da svima dugove vratili,da Bog da se ne bavili politikom…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име