Ненад Лопатић добио је отказ у Заводу за форензичку психијатрију у Сокоцу. Каже да је “мало прикуњао” и да га је то коштало посла који је као борац прве категорије годинама чекао.

“Ја не кажем да нисам прикуњао, има санкција и онда ми каже ‘знаш ли ти колико кошта то радно мјесто на коме ти радиш’ и ја сам све видио шта се ту тражи, примају се неки људи, неки се тјерају, борац сам прве категорије, незапослен, нико не ради у кући “, испричао је Ненад Лопатић за АТВ БЛ.

У Заводу за форензичку психијатрију тврде да нису и неће никада узимати паре за запослење. Опомена нема и кажу да неће дозволити да због немара особља пацијенти шетају улицама, као што је то био случај прије неколико мјесеци.

“Господину Ненаду лЛопатићу није продужен уговор зато што није поштовао кућни ред, он је радио овдје мјесец дана и био распоређен на пословима помоћног радника на његу помоћника и није савјесно и у складу са кућним редом обављао своју дужност, што доказују и слике”, изјавио је Бојан Копривица, директор Завода за форензичку психијатрију, за АТВ БЛ.

Док директор тврди да локална политика нема везе са послом, Лопатић се спрема пут Бања Луке и то на адресу шефа његове партије, СНСД-а. Каже да има штошта да каже на рачун првог човјека општинског одбора СНСД-а у Сокоцу, Мирка Чоловића, у чију заштиту је стао директор Завода.

“Ја мислим да ћу се ових дана обратити предсједнику. Чоловић овдје није добио десет гласова на Сокоцу што се тиче њега, ово је лично Милорад Додик добио овдје све од нас који смо гласали“, наводи Лопатић.

“Да, ја поштујем да је он члан СНСД-а и помагао је мени у кампањи за начелника, али исто тако подвлачим да се кућни ред мора поштовати”, одговара Бојан Копривица.

Стиже порука и из градског одбора Источно Сарајево у коме кажу да ће се тек позабавити међустраначким односима на Сокоцу. Већ је познато да СНСД у тој општини има више струја, што су показали и мајски протести дрвопрерађивача који су на камионима имали истакнуте заставе СНСД-а, али не и подршку првог човјека општинског одбора.

4 КОМЕНТАРА

  1. Mogao bi i novi direktor “prikunjati”pa da sam sebi da otkaz,da nije žalosno bilo bi smiješno,nije normalno da se čovjek otpusti bez opomene i drugih sankcija npr.10%od plate,ljudski je i griješiti i praštati,nije ni čudo što su novine pune crne hronike

  2. izgleda da će ovaj što je prikunjao svojom pojavom na Alternativnoj Televiziji uspio uticati na neke ljude što vedre i oblače na Psihijatriji pa su mu obećali da će od 01.decembra opet na posao.KUKU NAMA SA OVIM ŠTO ČUVAJU POREMEĆENE UBICE!