У сусрет предстојећим празницима фабрика воде „Витинка“ из Козлука преко Центра за социјални рад општине Соколац донирала је помоћ за петнаест вишечланих и социјално угрожених породица у прехрамбеним производима и средствима за хигијену у вриједности од 160 конвертибилних марака по породици.

Помоћ су уручили радници породично правне заштите и старатељства Центра за социјални рад општине Соколац Јована Солдар, Бојана Марковић и Бране Бартула.

Начелник општине Соколац напомиње да ово није први хумани гест предузећа из Козлука да обезбјеђује помоћ за угрожене категорије становништва са подручја општине Соколац, на чему им се посебно захваљује.

Породице којима је уручена помоћ су Џида, Маловић, Дрљић, Ђуровић, Булајић, Поњарац, Мићић, Јовановић, Милидраг, Ћеранић, Ђерић, Марић, Шолаја, Ђуровић и Боровчанин.

9 КОМЕНТАРА

  1. Ma bravo,da i ovi iz centra za socijalni rad nešta rade,obzirom da ih ima 12-13 zapoosleno čini mi se da je centar sam po sebi socijalan,tamo gdje treba da se radi fizički jedan čovjek radi za trojcu,samo mi nije jasno gdje ovoliki sjede i da li ih je imalo sramota kada prime platu.

  2. Veci cirkus od socijalnog je civilna zaštita u kojoj bi trebalo da rade neke momčine koje mogu i u vatru i u vodu da imaju jedno dvoje motorne sanke ,medjutim gore rade gospođe koje u slučaju da se nešto desi nemogu ni sebi pomoći a ne nekom drugom.da nije tužno bilo bi smiješno.

  3. A tek u elektrodistribuciji. Neki dan sam ušao, jedna se šminka, druga pravi doručak, treća se nervira jer joj ne radi računar, a četvrta onako mrzovoljno prilazi šalteru, radi mene. Kuku majko propadosmo! Na svakom mjestu je 5 radnika viška, a tamo gdje treba zasukati rukave, tamo je 5 radnika manjka!
    Mora se uskoro nešto radikalno desiti, jer na 80 % tih izmišljenih radnih mjesta, sjede žene i djeca dobro situiranih, i korumpiranih ljudi. Dakle, ne hranimo sirotinju, već naprotiv, opet dajemo kriminalcima, profiterima (ratnim i posleratnim)
    FUUUUJ

  4. Sve je tako,otpustili 5 mladih montera a ostavili zenu od ……,kada udjes u distribuciju doceka te 6 sluzbenika,a na terenu fali po nekada I 10 ljudi.Sto bi stari rekli UDRI KONJA KOJI BOLJE VUCE

  5. Jako lijep gest, nema šta, hvala preduzeću „Vitinka“. A sada, iz drugog ugla. Jel više sramota i opštinu i sve načelnike (kako sadašnjeg, tako mislim i na ranije strukture), da se kao udarne vijesti ističe „obezbjeđena pomoć, donacija za ugrožene“. Daj tim ljudima posao, a ne da žive od toga ko će im dati. Ubijate im i dostojanstvo (ako ga je imalo ostalo), dokle više kukumakanja, jadikovanja, daj im posao, neka rade, zarade. Zaposlili ste i s koca i konopca, sve po knjizicama, ne zna se više ko je podobniji. Eto, toliko. Pozdrav

  6. Je li sramota i opštinare i ovaj sajt da kače ove slike. Napišite prikladan tekst, ali ne uništavajte dostojanstvo ovim ljudima, radi sitnih dnevno-političkih poena! Kontraefekat…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име