Уручена вриједна спортска опрема за одбојкашице ОК „Гласинац“ Соколац (ВИДЕО)

Висока школа за услужни бизнис Соколац

Висока школа за услужни бизнис Соколац, уз подршку начелника општине Соколац и руководства Школе, обезбиједила је вриједну опрему за одбојкашице ОК „Гласинац“ Соколац. Ријеч је о 32 комплета спортске опреме.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица, истакао је да је ово један од начина помоћи успјешним спортским колективима.

– Захвалио бих се менаџменту, директору Огњену Бакмазу, оснивачима и управи ВУБ-а који су одлучили да вриједну опрему уруче соколачком одбојкашком клубу. Много је акција које је помогла ова Школа, а имамо обећења да помоћ неће изостати ни приликом организације наредних МОСИ игара, казао је Бјелица.

Директор ВУБ-а Огњен Бакмаз рекао је да ће и у наредном периоду настојати да наставе подршку спортским колективима у нашем граду.

– Ово је једна од акција коју смо реализовали у сарадњи са општином Соколац и са Одбојкашким клубом „Гласинац“. Настојаћемо да у наредном периоду помогнемо и осталим спортским клубовима. Надам се да ће у новој спортској опреми наше одбојкашице наставити да биљеже добре спортске резултате, поручио је Бакмаз.

Тренер Марко Обреновић изразио је задовољство што је препознат њихов рад и залагање, као и добри резултати који стоје иза ОК „Гласинац“ Соколац.

– Ово је једно пријатно изненађење. Поред побједа и добрих резултата за спортисте је важно када се препознаје њихов рад и труд. Захвалио бих се начелнику општине, менаџменту Високе школе за услужни бизнис, господину Милошевићу, директору Бакмазу и свима онима који су реализовали ову идеју. Надам се да ћемо нашим добрим играма оправдати њихово повјерење, истакао је Обреновић.

Одбојкашки клуб „Гласинац“ и ове године се такмичи у оквиру Прве лиге Републике Српске.