Начелник општине Соколац Милован Бјелица изјавио је данас да је задовољан начином на који Министарство унутрашњих послова Републике Српске спроводи истрагу у вези са пријетњама које су недавно упућене њему и његовој породици.

Бјелица је навео да су му министар унутрашњих послова Српске Драган Лукач и директор Полиције Републике Српске Дарко Ћулум обећали да ће учинити све да буде откривено ко је упутио пријетећу поруку и шта је мотив.

Он је рекао новинарима на Сокоцу да га из Полицијске управе Источно Сарајево и соколачке Полицијске станице често позивају, те да полицајци обезбјеђују његову породичну кућу.

Бјелица је подсјетио да је и раније добијао пријетеће поруке, које га нису много забринуле, јер су биле упућене њему лично, али да је пријетња породици била разлог што је затражио помоћ полиције.

Пријетње смрћу Бјелици и његовој породици стигле су 13. новембра на званичну мејл адресу општине Соколац.

Бјелица се данас састао са представницима словачког Лот-тима Еуфора, са сједиштем у Вишеграду, којима је захвалио што су исказали интересовање за развој ове локалне заједнице, за пројекте чија је реализација у току, као и за безбједност начелника, његове породице и свих становника Сокоца.

„Изнио сам им моје виђење постизборног процеса, самог тока избора и стања безбједности у овој локалној заједници“, рекао је Бјелица након састанка.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име