У оквиру кампање „Безбједна вожња у зимским условима“, коју организује Ауто мото савез Републике Српске, у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрађњих послова, Агенцијом за безбједност саобраћаја РС и компанијом „Оптима група“, у ауто – мото друштву „Соколац“ је данас организована бесплатна контрола исправности уређаја на моторним возилима и припремљености за вожњу у зимским условима.

Из АМС кажу да је у зимском периоду обавезно организовање кампање, како би се поред техничког прегледа возачима указало на значај исправности возила.

У оквиру кампање вршимо контролу кочионе течности, расхладне течности, дубине газећег слоја пнеуматика, свјетлосно – сигналних уређаја, потом преглед пуњења акумулатора и евентуалних плинских инсталација. Све ове ситнице многу значајно доприњети безбједности возила односно возача, и уопште, безбједности у саобраћају. Овим путем апелујемо на возаче да се што квалитетније припреме за зиму – казао је Предраг Ликокур, из АМС РС.

Поред Сокоца, техничка контрола возила се данас проводи и у ауто – мото друштву „Рогатица“, а већ сутра се наставља у Вишеграду и Фочи. Кампања „Безбједна вожња у зимским условима“ почела је 12. новембра и траје до краја овог мјесеца.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.