Ловачко удружење „Гласинац“, и ове године, биће домаћин традиционалног окупљања ловаца на Романији. У оквиру дводневног дружења, 21. и 22. децембра, биће уприличено пригодно ловачко вече и организован лов на дивљач.

Предсједник Удружења Страхиња Башевић каже да се, поред побратимског Ловачког друштва „Лазарево“, очекује велики број гостију.

– Долазак су потврдили и ловци из Чачка, Ужица, Вишеграда, те сусједних градова Рогатице и Хан Пијеска. У плану је да у суботу, 22. децембра, организујемо лов по секцијама, а сутрадан заједнички. Тренутно је сезона лова на дивљу свињу, шакала, лисицу и вука, а вршиће се на различитим локацијама. Такође, 22. децембра, уприличићемо једно ловачко вече и дружење са гостима. Као и претходних година, током забаве, организоваћемо томболу, и могу да откријем да ће прва награда бити штене ловачког пса, врхунског поријекла, које поклања један наш прјатељ из Ужица – најавио је Башевић.

Ловачко Удружење „Гласинац“ Соколац тренутно броји 220 чланова.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име