Горан Ћејић (42) из Бањалуке, именовн је на функцију в.д. генералног секретара Фудбалског савеза Републике Српске по одлуци Извршног одбора. У ФСРС ради већ 17 година. Обављао је послове секретара такмичења Прве и Других лига, секретара репрезентативних селекција.

У последње три године је Руководилац управљања секторима Административног секретаријата Фудбалског савеза Републике Српске. Учествовао је у раду сталних Комисија ФСРС и ФС БиХ. Редовни је предавач на семинарима делегата свих степена такмичења, као и семинарима регистрационих и ентитетских Савеза.

Фудбалску каријеру је почео у ФК “ Напријед„ Бања Лука са 10 година, гдје је прошао све селекције кроз 12 година активног играња. Потом је 15 година обављао дужност фудбалског судије. Судио је од најнижег ранга до Премијер лиге БиХ. По престанку стекао звање Савезног инструктоора суђења. Тренутно обавља дужност делегата на Премијер лиги БиХ.

Посједује тренерску УЕФА „Ц“ лиценцу. Горан Ћејић је завршио основну и средњу школу у Бањалуци , гдје је на Правном факултету Универзитету у главном граду РС, стекао звање дипломирани правник. Рођен је 20. августа 1975. године. Говори енглески језик. Генерални секретар ФСРС, Родољуб Петковић отишао је у пензију. Пред младим, продуховљеним и вриједним фудбалским радником се отвара нова страница у каријери која је од почетка успјешна. Извјесно је да ће Горан Ћејић и даље бити успјешан, вриједан и поуздан сарадник од базе ФСРС коју чине ентузијасти оних малих клубова, до прволигаша Републике Српске, премијерлигаша БиХ те пирамиде ФСРС коју чини Извршни одбор на челу са предсједником Милом Ковачевићем.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име