ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ:

Тренутна температура: -6 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: -6 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: -7 ͦC
Влажност ваздуха: 93%
Вјетар: /
Ваздушни притисак: 916,3 мbar
Падавине: /
Висина снијега: /

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Након прохладног, мјестимично магловитог јутра, током којег је неопходно посветити пажњу облачењу, температуре ће порасти и биће угодније. Препоручљиво је у најтоплијем дијелу дана боравити на отвореном. На западу и југозападу земље општа слика ће бити лошија, реакције у виду главобоље, нервозе, нерасположења, код осјетљивих особа могуће су претежно због повремено повећане наоблачности.

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 29 прегледа
Ј.З.У. СРБИЈА: 17 пријема
КЦ ФОЧA: 90 прегледа, 10 кућних посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: рођена два дјечака
КЦ ФОЧА: није било порода

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Соколац: Без интервенција протеклог дана.

Источно Ново Сарајево: Дана 09.02.2019 године у времену од 22,55-23,35 часова, једна интервенција у ул. Вука Карађића на гашењу контејнера гдје се налазила већа количина смећа,угашено.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА А.Д. ПАЛЕ

Соколац: Уредно снабдјевање електричном енергијом.

ЈКП ВИК „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ СОКОЛАЦ

Испорука воде на подручју наше општине данас ће бити уредна.Воду са водовода „Биоштица“треба прокувати прије употребе, због замућења насталог усљед отапања снијега, речено нам је из Јавног комуналног предузећа Водовод и канализација „Врело Биоштица“ у стечају. Истичу да су из Института за јавно здравство Републике Српске, Регионалног центра Источно Сарајево, обавијештени да су у узорку воде узетом јуче на овом водосистему утврђене повећане вриједности на замућеност, због чега се и препоручује прокувавање воде или претходно остављање воде на таложење наредних неколико дана.

АУТОБУСКА СТАНИЦА „АУТОХЕРЦ СОКОЛАЦ

Аутобуси из свих праваца стижу на вријеме на пероне наше аутобуске станице.

АУТО МОТО САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Саобраћај се јутрос на већини путева РС одвија редовно ,по претежно сувим коловозима.Због ниских јутарњих температура, возачима скрећемо пажњу на могућу поледицу,посебно на дионицама у вишим предјелима,преко превоја,мостова и на прилазу тунелима. У котлинама и уз ријечне токове магла дјелимично смањује видљивост. На дионицама у усјецима и поред камених косина учестали су одрони камења и земље на коловоз. Издвајамо путне правце: Сарајево –Фоча, Вишеград-Устипрача-Рогатица. Због санације одрона,на магистралном путу М-18 Сарајево –Фоча ,на локалитету Сијерачке стијене, саобраћај се још увијек одвија успорено. На маг.путу М-18,дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ(Шћепан Поље),забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона. На ГП у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име