ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ

Тренутна температура: -9 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: -9 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: -10 ͦC
Влажност ваздуха: 94%
Вјетар: југо-западни 1 м/с
Ваздушни притисак: 917 мбар
Падавине: /
Висина снијега: 5 цм

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 16 прегледа
Ј.З.У. СРБИЈА: 30 пријема
КЦ ФОЧA: 22 прегледа, 4 кућне посјета

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: није било порода
КЦ ФОЧА: рођена једна дјевојчица

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Наставља се период угоднијих биометеоролошких прилика. Уз више сунца и стабилно вријеме, већина становништва ће бити бољег расположења. Мање тегобе код осјетљивих особа, претежно хроничних болесника, могуће су током јутра и вечери, када ће, нарочито у унутрашњости земље, бити осјетно хладније у односу на остатак дана.

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Соколац: Протеклог дана ватрогасна јединица, без интервенција.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА А.Д. ПАЛЕ

Соколац: Напајање електричном енергијом уредно,без кварова и планираних радова.

ВИК “ВРЕЛО БИОШТИЦА” А.Д. СОКОЛАЦ

Испорука воде на подручју наше општине данас ће бити уредна.

АУТОБУСКА СТАНИЦА “АУТОХЕРЦ СОКОЛАЦ

Аутобуси из свих праваца стижу на вријеме на пероне наше аутобуске станице.

АУТО МОТО САВЕЗ РС

Саобраћај се на путевима РС одвија редовно, по претежно сувим и мјестимично влажним коловозима. Због ниских јутарњих температура, возачима скрећемо пажњу на могућу поледицу,посебно у вишим планинским предјелима и преко превоја. На путевима које пролазе кроз усјеке и поред камених косина повећана је опасност од одрона камења и земље на коловоз,посебно на дионицама: Сарајево-Фоча и Вишеград-Устипрача-Рогатица. Због извођења радова на реконструкцији расвјете у тунелу „Сијерачке стијене“,у времену од 07,30-17,00 часова,доћи ће до измјене саобраћаја на магистралном путу М-18 Добро Поље-Миљевина (од 18.02 до 20.02.2019.). Због санације одрона,на магистралном путу М-18 Сарајево –Фоча ,на локалитету Сијерачке стијене, саобраћај се још увијек одвија успорено. На магистралном путу М-18,дионица Брод на Дрини,граница Бих/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона. На ГП у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Јелена Станишић
Рођена 13.октобра 1976.године у Горажду. Дипломирани менаџер Јавне управе. Oд 2008.године радила у радио-станици „Радио Соколац“ и данас, у ЈП „Инфо Центар“ Соколац.