Ученици Средње медицинске школе и чланови Фармацеутске секције „Фармакон“ из Источне Илиџе организовали су данас у Источном Сарајеву хуманитарну акцију за лијечење Милоша Божовића, који је 2014. године пао у кому након тешке повреде главе на фудбалској утакмици.

У оквиру хуманитарне акције чланови секције и ученици Средње медицинске школе продавали су своје препарате и мјерили крвни притисак суграђанима.

Представник секције „Фармакон“ Његош Параш рекао је Срни да продајом различитих врста фармацеутских и козметичких производа прикупљају новац за наставак Божовићевог лијечења.

„Грађани Источног Сарајева по симболичним цијенама могу купити сапуне за свакодневну хигијену, пилинг сапуне, шампоне за јачање косе, креме за његу лица, креме против бора, креме за бубуљице, лабела за усне“, навео је Параш.

Параш је позвао грађане да донирају новац за наставак Божовићевог лијечења и додао да је донаторска кутија на њиховом штанду у Спасовданској улици у Источном Новом Сарајеву.

„Хуманитарне акције спроводимо више пута годишње различитим поводима. Наставићемо то да радимо како би помогли онима којима је помоћ потребна“, истакао је Параш.

Хуманитарну акцију подржао је и директор Гимназије и средње стручне школе Бранка Ковачевић.

Милош Божовић био је голман Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а у мечу јуниорских екипа „Славије“ и „Звијезде“ из Градачца у августу 2014. године доживио је тешку повреду главе и пао у кому.

Божовић је имао бројне хируршке интервенције, лијечење у БиХ и иностранству, али његова борба ту не престаје.

Он је сада на кућном лијечењу у породичном дому у Источном Сарајеву, а његово здравствено стање захтијева сталну његу и помоћ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име