Полиција у Бијељини ухапсила је држављнина Њемачке С.W. (29) због сумње да је починио кривична дјела неовлаштена производња и промет дрога и напад на полицајца.

– Полицијски службеници су, 25. фебруара око 2.15, у улици Мајевичка, град Бијељина, извршили контролу лица иницијала С.W. те приликом прегледа лица пронађена су два комада пресоване биљне материје умотане у прозирну фолију, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хашиш, укупне тежине 32,5 грама – саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Током хапшења, осумњичени је напао полицајце и нанио им повреде.

– Полицијски службеници настављају са даљим активностима у циљу комплетирања и документовања предмета, након чега ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештаји за почињена кривична дјела- наводе из ПУ Бијељина.

У току 2018. године, Полицијска управа Бијељина је евидентирала три кривична дјела напада на службено лице у вршењу службене дужности.

Полицијска управа Бијељина осуђује сваки вид насилничког понашања и напада на полицијске службенике и позива грађане да се суздрже од оваквих или сличних понашања.