ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ

Тренутна температура: -7 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: -7 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: -9 ͦC
Влажност ваздуха: 94%
Вјетар: /
Ваздушни притисак: 916,2 мбар
Падавине: /
Висина снијега: /

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 19 прегледа
Ј.З.У. СРБИЈА: 45 пријема
КЦ ФОЧA: 28 прегледа, 4 кућни посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: рођени два дјечака и двије дјевојчица,
КЦ ФОЧА: рођена једна дјевојчица

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Уз сунчано вријеме и осјетнији пораст температура већина популације ће се осјећати угодније. Тегобе код хроничних болесника и метеоропата током дана ће се смањити. У јутарњим часовима препоручљиво је посветити више пажње облачењу и заштити од хладноће, израженије у унутрашњости земље.

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Соколац: Ватрогасна јединица без интервенција.

Вишеград: Интервенција у ул. Цара Лазара ,дана 27.02.,на гашењу запаљеног димњака у времену 16,50-17,50.Пожар угашен,без причињене материјалне штете.

Источно Сарајево: Двије интервенције ,дана 27.02., прва у Његошевој улици на гашењу запаљеног смећа у контејнеру,а друга у Младицама на гашењу запаљеног димњака.Пожари угашени.

ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА А.Д. ПАЛЕ

Соколац: Напајање уредно. Грађани евентуалне кварове могу пријавити на број телефона 057/ 447-608 у РЈ Електродистрибуције Соколац.

ВИК “ВРЕЛО БИОШТИЦА” А.Д. СОКОЛАЦ

Испорука воде на подручју наше општине данас ће бити уредна.

АУТОБУСКА СТАНИЦА “АУТОХЕРЦ СОКОЛАЦ

Аутобуси из свих праваца стижу на вријеме на пероне наше аутобуске станице.

АУТО МОТО САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија по сувим коловозима, док у вишим планинским предјелима и преко превоја скрећемо пажњу на формирање поледице. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина учестали су одрони камења и земље на коловоз.Због санације одрона,на магистралном путу М-18 Сарајево –Фоча ,на локалитету Сијерачке стијене, саобраћај се још увијек одвија успорено. На магистралном путу М-18,дионица Брод на Дрини,граница Бих/ЦГ (Шћепан Поље),забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона. На ГП у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Јелена Станишић
Рођена 13.октобра 1976.године у Горажду. Дипломирани менаџер Јавне управе. Oд 2008.године радила у радио-станици „Радио Соколац“ и данас, у ЈП „Инфо Центар“ Соколац.