Одбојкашице „Хе на Дрини“ из Вишеграда савладале су у Сокоцу екипу „Гласинца“ са 3:0 (25:17, 25:12, 25:17) у 13. колу Прве лиге Републике Српске.

Екипа Јова Сарића наставила је побједнички низ и поново је славила веома убједљиво, без изгубљеног сета. Вишеграђанке су оствариле и тринаесту побједу у исто толико мечева, а противницама су допустиле само четири сета.

– Екипа „Гласинца“ је одлична екипа коју схватамо веома озбиљно. Припремали смо се за овај меч и то се испалатило. Низ од тринаест побједа нам је додатна одговорност пред сваки наредни сусрет, истакао је Сарић.

Тренер ОК „Гласинац“ Марко Обреновић истакао је да је домаћа екипа играла у подмлађеном саставу.

– Били смо ослабљени због неиграња нашег капитена. Екипа је млада, а само двије играчице су из сениорског састава. То се одразило и на данашњу игру. У наставку првенства нас очекују тешке утакмице од којих је прва већ наредног викенда, истакао је Обреновић.

У наредном колу „ХЕ на Дрини“ дочекује „Радник“ из Бијељине, а „Гласинац“ гостује бањалучкој „Инови“.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име