На подручју општине Соколац функционишу бројнe Јавнe установе и предузећа, чији рад грађани немају прилику да оцијене.

У данашњој анкети портала “Соколац-срце Романије” која није политичког карактера покушали смо пружити прилику свима да анонимно изнесу своје мишљење и оцијене рад, труд и залагање свих директора са подручја наше општине.

Нажалост, због средине у којој живимо, чак и тај вид анкетирања доноси са собом проблеме редакцији нашег и вашег портала. Цјелодневно лобирање, покушаји преваре, лажни гласови па и пријетње принудили су нас да се АНКЕТА СТОПИРА.

Путем портала “Соколац-срце Романије”, анкете које се тичу наше локалне заједнице се више неће спроводити. Анкета је била намјењена грађанима да они оцјењују рад, а не директори сами себе.

Част појединцима којих је у овом случају врло мало.

Ипак, треба напоменути да су у тренутку прекида гласања највише регуларних гласова освојили Бојан Копривица, директор Завода за форензичку психијатрију и Биљана Косорић, директорица Установе за предшколско васпитање и образовање.

Драган Реновица
Рођен 17. децембра 1986. године у Сокоцу. Основну школу и гимназију завршио у Сокоцу. Године 2011. дипломирао на Факултету за информатику и рачунарство, Универзитета Сингидунум у Београду, те стекао звање дипл.инжењер пословне информатике. Од 2012.године главни и одговорни уредник портала "Соколац-срце Романије". Запослен у ЈУ за културу "Перо Косорић" Соколац.