Саобраћај ће од данас до недјеље, 21. априла, бити постепено обустављан због одржавања међународне бициклистичке трке “Београд-Бањалука”, која је подијељена у четири етапе: Београд-Власеница, Власеница-Брчко Бијељина-Теслић и Прњавор-Бањалука, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Данас од 12.00 до 15.30 часова саобраћај ће бити обустављен на дионицама магистралних путева Павловића мост-Бијељина, Бијељина-Јања, Јања-Главичице, Козлук-Зворник, Зворник-Милићи и Милићи-Власеница.

Сутра од 11.30 до 15.00 часова обуставе ће бити на дионицама магистралних путева Власеница-Зворник, Зворник-Козлук, Козлук-Доња Трнова, Доња Трнова-Равно Поље, Равно Поље-Угљевик и Угљевик-Лопаре.

У суботу, 20. априла, од 11.30 до 16.00 часова саобраћај ће бити обустављен на дионицама магистралних путева Бијељина-Брезово Поље, Шамац-Модрича, Модрича-Буковац, Буковац-Которско, Которско-Добој, Добој-Матузићи и Јелах-Теслић.

У недјељу, 21. априла, саобраћај ће од 9.30 до 16.00 часова бити обустављен на дионицама магистралних путева Друговићи-Прњавор-Дервента, Дервента-Бијело Брдо, Бијело Брдо-Србац, Србац-Мали Разбој Љевчански, Мали Разбој Љевчански-Нова Топола, Нова Топола-Лакташи, Лакташи-Клашнице и Клашнице-Бањалука.