ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ

Тренутна температура: 6 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: 2 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: –1 ͦC
Влажност ваздуха: 90%
Вјетар: југо-западни, 4 м/с
Ваздушни притисак: 919 мбар
Падавине: 3 л/м²

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 3 прегледa
Ј.З.У. СРБИЈА: 23 пријема
КЦ ФОЧA: 28 прегледа, 4 кућне посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: рођен један дјечак
КЦ ФОЧА: рођена једна дјевојчица

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошке прилике дјелимично ће се погоршати, израженије у дијелу Босне. Повећана наоблачност и падавине, уз повремено сјеверно струјање, код хроничних болесника могу узроковати јачање тегоба, везаних уз њихове болести. Општа слика ће бити љепша на југу. Пожељно је смањити активности.

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Соколац: Није било интервенција

Фоча: У мјесту Брусна запаљена сува трава и ниско растиње. Интервенисала два ватрогасца са једним ватрогасним возилом у времену од 16,15-18,30 часова.Пожар угашен.

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ СОКОЛАЦ

Испорука воде на подручју наше општине данас ће бити уредна.

АУТОБУСКА СТАНИЦА “АУТОХЕРЦ” СОКОЛАЦ

Аутобуски саобраћај и данас функционише без проблема.

АУТО МОТО САВЕЗ РС

Саобрачај се овог јутра одвија несметано,вози се по мокрим и клизавим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће ситније одроне камења и земље на коловоз. Због извођења радова на МХЕ Крупац на ријеци Жељезници доћи ће до измјене режима саобраћаја на магистралном путу М-18 на дионци Крупац-Богатићи (граница РС) на територији општина Трново и Источна Илиџа. На путевима на којима се изводе санациоми радови,обавезно је поштивање додатне сигнализације. Због санације одрона,на магистралном путу М-18 Сарајево –Фоча ,на локалитету Сијерачке стијене, саобраћај се још увијек одвија успорено. На ГП у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Јелена Станишић
Рођена 13.октобра 1976.године у Горажду. Дипломирани менаџер Јавне управе. Oд 2008.године радила у радио-станици „Радио Соколац“ и данас, у ЈП „Инфо Центар“ Соколац.