Пројекат „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану“ (ReLOaD) у сарадњи са општином Соколац објављује позив за организације цивилног друштва за учествовање на тродневном тренингу: “Управљање пројектним циклусом (ПЦМ)”.

Тренинг се реализује као подршка процесу провођења Јавног позива за организације цивилног друштва/невладине организације за предају приједлога пројеката за финансирање који ће објавити Општина Соколац и ReLOaD пројекат 13. маја 2019. године, а који ће бити отворен до 24. јуна 2019. године. Текст јавног позива ће бити доступан на wеб страници Општине Соколац www.opstinasokolac.net и на www.ba.undp.org.

Циљ тренинга је пружити представницима организација цивилног друштва додатна знања о управљању пројектним циклусом како би могли са квалитетно осмишљеним и написаним пројектним приједлозима аплицирати на горе наведени јавни позив али и на позиве других, домаћих и међународних донатора.

Тродневни тренинг ће се одржати 13.-15. маја 2019. године у просторијама Високе школе за услужни бизнис са почетком у 10,00 сати.

С обзиром да је број учесника на тренингу ограничен и у случају већег интересовања за тренинг, из једне организације ће на тренингу моћи учествовати највише један представник.

Крајњи рок за пријаву на тренинг је 10. маја 2019. до 12,00 сати, на емаил адресу: srdjana.kosoric@gmail.com и brane.grujic@opstinasokolac.net, уз назнаку: За учешће на тренингу „Управљање пројектним циклусом”.

Пријављене организације цивилног друштва ће бити контактиране 10. маја 2019. године послије 14,00 сати када ће им се доставити и дневни ред тренинга.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) финансира Еуропска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (UNDP).