ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА СОКОЛАЦ

Тренутна температура: 10 ͦС
Најнижа температура у току ноћи: 5 ͦC
Tемпература на 5 цм изнад тла: 3 ͦC
Влажност ваздуха: 83%
Вјетар: /
Ваздушни притисак: 910 мбар
Падавине: /

СТАНИЦЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ

СОКОЛАЦ: 20 прегледа
Ј.З.У. СРБИЈА: 17 пријема
КЦ ФОЧA: 40 прегледа, 3 кућне посјете

ПОРОДИЛИШТА – РОЂЕНО НОВОРОЂЕНЧАДИ

Ј.З.У. БОЛНИЦА СРБИЈА: рођена једна дјевојчица
КЦ ФОЧА: није било порода

БИОМЕТЕРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Погоршање временских прилика, праћено падавинама и захлађењем, код већине људи ће узроковати лошије расположење. Тегобе код хроничних болесника и метеоропата ће током дана бити све израженије, стога је препоручљиво не излагати се претјераним активностима. Могуће су метеопатске реакције у виду главобоље, реуматских болова, малаксалости, у ноћи проблеми са сном.

ВАТРОГАСНЕ ЈЕДИНИЦЕ

Општина Соколац: Интервенција ватрогасаца (11.05.2019.год.) у Новосеоцима на гашењу суве траве и ниског растиња од 11,50 до 14,30 часова. Пожар угашен, а интервенисала 3 ватрогасца, 8 радника ШГ Соколац.

Општина Пале: Техничка интервенција у ,,Романијској улици“.

Општина Источно Сарајево: Једна техничка интервенција јутрос од 03,05 до 04,10 часова у Крупачким Стијенама(сапирање асфалта после саобраћајне незгоде).

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА „ВРЕЛО БИОШТИЦА“ СОКОЛАЦ

Испорука воде на подручју наше општине данас ће бити уредна.

АУТОБУСКА СТАНИЦА „АУТОХЕРЦ“ СОКОЛАЦ

Аутобуси из свих праваца стижу на вријеме на пероне наше аутобуске станице, и тако крећу до својих одредишта.

АУТО МОТО САВЕЗ РС

Повољне временске прилике погодују несметаном одвијању саобраћаја на путевима у РС. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина учестали су одрони камења и земље на коловоз. На свим путевима гдје се изводе радови саобраћај је регулисан додатном сигнализацијом и њено поштовање је обавезно. Због извођења радова на МХЕ Крупац на ријеци Жељезници доћи ће до измјене режима саобраћаја на магистралном путу М-18 на дионци Крупац-Богатићи (граница РС) на територији општина Трново и Источна Илиџа. Због санације одрона,на магистралном путу М-18 Сарајево –Фоча ,на локалитету Сијерачке стијене, саобраћај се још увијек одвија успорено. На ГП у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име