На регионалном путу Р-476 Челинац-Дубрава Стара, у мјесту Грабовац, дошло је до излијевања воде, због чега се саобраћај одвија отежано, једном саобраћајном траком.

Због нестабилних временских услова и кише која интензивно пада у већем дијелу РС, саобраћај се јутрос одвија по мокрим и клизавим коловозима, па возачима савјетујемо маскимално опрезну и спорију вожњу.

У котлинама и дуж ријечних токова, те преко планинских превоја, скрећемо пажњу на мјестимично смањену видљивост због магле и ниске облачности.

На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина упозоравамо на повећану опасност од одрона камења и земље на коловоз.

Киша јачег интезитета пада у западним крајевима ФБиХ, али су за сада сви магистрални и регионални путни правци проходни. И у осталим подручјима саобраћај се одвија по мокром и мјестимично клизавом коловозу.

На аутопуту А-1 Сарајево запад-Лепеница, због санације клизишта на локалитету Бан Брдо, саобраћај је у тунелу Игман и на мјесту радова преусмјерен из возне у претицајну траку.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

Вријеме задржавања на граничним прелазима је често промјенљиво.

Из безбједносних разлога, забрањен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на граничном прелазу Брчко-Гуња.