Припреме за одржавање највеће смотре аматерског спорта на Балкану су у пуном јеку. Изградња спортске и остале инфраструктуре ужурбано се изводи пркосећи временским неприликама.

Данас су у сали СО Соколац одржане сједнице Сталног комитета и Скупштине 56.МОСИ „Соколац 2019“. Након сједница, oрганизациони одбор на челу са начелником Милованом Бјелицом, све госте који су данас стигли у Соколац из градова и општина које чине породицу МОСИ, угостио је у ресторану предузећа „Романијапутеви“.

Поред исцрпних извјештаја и конструктивних закључака са поменутих скупова, пријатно изненађење за све учеснике и наше суграђане је припрема изузетно богатог културно-умјетничког програма. Сваке вечери током трајања 56. МОСИ у Сокоцу ће, након завршетка спортских такмичења, спортисти, гости, грађани Сокоца и сусједних општина уживати у јединственим спектаклима уз хитове које изводе музичке звијезде:

3. јула Пеђа Меденица,
4. јула Џенан Лончаревић,
5. јула Ацо Пејовић,
6. јула Александра Пријовић.

Добродошли у Соколац!

Зорица Мирјанић
Рођена 13.јула 1970. године у Београду. По занимању дипл.економиста. Након првог запослења у „Радио Романији“ 1997. год. на мјесту спикер-водитељ програма, искуство стицала на разним пословима у више медијских кућа. Преко „Радија Источно Сарајево“, ТВ БН, ТВ Пинк БХ, Радија „Соколац“ и „Инфо центра“, на позицијама од спикера до меркетинг менаџера, поново је од 2016. год. у ЈП“Инфо центар“ Соколац.