Све спортске и инфраструктурне активности у нашем граду посљедњих мјесеци усмјерене су на организовање 56. Међуопштинских спортских игара „Соколац 2019“. Ради се на уређењу постојећих спортских терена и објеката, као и стварању што бољих услова за око 3000 спортиста који ће у јулу мјесецу боравити у Сокоцу.

У оквиру припрема за МОСИ „Соколац 2019“, ОФК „Гласинац 2011“ је преко пројекта „Они живе“ финансирао набавку камера за видео надзор. Вриједност опреме је 500 КМ, а надзорним камерама је покривен главни стадион, помоћни стадион, прилаз и службене просторије.

Из ОФК Гласинца напомињу, да је у плану уградња још двије камере којима ће моћи приступити сви суграђани путем званичног веб сајта Општине Соколац и веб сајта ОФК „Гласинца 2011“, а преко којих ће се уживо моћи пратити и сва спортска дешавања на главном стадиону.

До почетка Игара остало је нешто више од мјесец дана и чине се додатни напори да упркос лошим временским условима све буде спремно за отварање ове значајне спортске манифестације, 3.jула.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.