Фото: PIXABAY

Обавјештавамо грађане општине Соколац да ће се 25.06.2019. године, на платоу испред зграде Општине Соколац, са почетком у 18 часова, одржати традиционална манифестација „Конференција беба 2019“ Соколац.

Покровитељ манифестације је Министарство породице, омладине и спорта, а организатор је Општина Соколац .

Позивају се сви родитељи који имају дјецу рођену у периоду од 28.06.2018. до 25.06.2019. године, да пријаве дјецу за учешће на Конференцији. Пријаве трају од сриједе 12.06.2019. године, у времену од 07-15 часова у просторијама Општине Соколац, канцеларија број 2а), код Срђане Косорић.

За пријаву је потребно донијети Извод из матичне књиге рођених (родни лист) за дијете и кућну листу издату од надлежног органа – Општина Соколац.

Пријава се може извршити и на сам дан одржавања Конференције, од 17 часова на штанду који ће бити постављен на платоу испред зграде Општине Соколац, гдје је такође потребно донијети родни лист дјетета.

Обавјештавају се и родитељи који добију дијете након одржавања поменуте манифестације закључно са 28.06. текуће године, да се јаве код начелнице Одјељења опште управе гђе Љиљане Дамјановић, како би преузели поклоне за своје новорођенче.

ДОЂИТЕ ДА ЗАЈЕДНО СЛАВИМО ЖИВОТ И БОЉУ БУДУЋНОСТ !!!