Фото: Маја Мирјанић

У Сокоцу се активно ради на уређењу града и припремама спортских терена, како би све било спремно за предстојеће 56. Међуопштинске омладинске спортске игре „Соколац 2019“. Врши се реконструкција постојећих терена и ради на изградњи нових, и то на осамнаест утврђених борилишта.

Фото: Маја Мирјанић

На стадиону „Бара“ пресвучена је тартан стаза, као и травната површина, а тренутно се обавља реконструкција трибина и поставља расвјета. У близини стадиона у току су радови на тениским теренима.

Организатори МОСИ „Соколац 2019“ потрудили су се да наша општина добије љепше рухо, те су веома активно приступили уређењу, посебно у дијелу око Нове спортске дворане, гдје је велики број терена за такмичење и гдје ће бити организовани концерти.

Свим посјетиоцима ове манифестације, који се очекују из разних крајева Републике Српске, Федерације Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе, на располагању ће бити многобројни угоститељски објекти.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.