Фото: Бојана Арбиња

Финалном утакмицом између екипа ” Пале стан ” и ” Ball Dont Lie” завршен је овогодишњи одбојкашки турнир у оквиру 8. по реду Илиндан спорт феста.

Екипа ”Пале стан” славила је резултатом 2:0 у финалном мечу. За најбољег играча турнира у одбојци проглашена је Милица Крајишник са Пала, док је млада одбојкашка нада Ана Ашоња из Сокоца.

Фото: Бојана Арбиња

Након турнира у одбојци који је трајао три дана наставља се и турнир у футсалу који се и ове године одржава у оквиру Јелен купа, а трајаће до 27. јула.

Турнир у баскету 3х3 на програму је од 25. до 27. јула, а пријаве су и даље у току.

Фото: Бојана Арбиња

Ова забавно-спортска манифестација одржава се осму годину за редом у склопу свечаности поводом Дана и крсне славе општине Соколац – Св.Илије, а генерални покровитељ ове манифестације је Општина Соколац.

Такмичења се одржавају на теренима код Спортске дворане, а организатори су за овогодишњи ”Илиндан спорт фест” обезбиједили укупан наградни фонд од 6500 конвертибилних марака.

Бојана Марковић
Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.