Од разних спрејева до балзама, припаднице љепшег пола имају неколико трикова у рукавима када је ријеч о расхлађивању током врелих љетњих дана. Међутим, сада су у онлине продаји и мушке гаћице које хладе гениталну регију.

Бренд под називом Сноwбаллс Ундерwеар продаје ову необичну врсту веша која долази с два пластифицирана пакетића леда, који су названи СноwWедгес, који се ставе у посебну преграду на гаћицама како би хладили доњи дио тијела. СноwWедгес су спремни за употребу након мање од сат у замрзивачу.

С обзиром на то да коштају 75 долара, може се рећи да ово и није најјефтинија опција када је ријеч о мушким гаћицама које можете купити онлине. Међутим, за ову цијену купци добијају два пара памучних боксерица и три уметка за замрзавање, пише Сун.

Утисци купаца на Амазону, платформи на којој се продаје овај производ, су различити. Док једни хвале иновативност овог производа, други, пак, наглашавају како ће се лед истопити за врло кратко вријеме и како добијате исти ефект као да држите хладан напитак међу ногама.