Сада заиста имаш изговор за уврнуто понашање пред типом који ти се свиђа. Делимично је твоје понашање унапред одређено твојим хороскопским знаком. Свака особа другачије реагује на први дејт, поруку од симпатије, одбијање..Управо због хороскопског знака. Сада ћеш боље упознати своје али и реакције својих другарица.

Ован

Ти си особа која нема пролема са самопоуздањем ни трунку, алиии понекад не знаш када је доста. Ти си једна од оних која ће бесрамно флертовати са сваким типом у соби који ти се свиди, што може имати својих предности.. Алиии, следећи пут боље баци око само на једног типа и усмери енергију ка њему. Успећеш!

Бик

Ти верујеш да је пут да освојиш свог момка управо преко његовог стомака и не одустајес од те замисли. Као предлог за дејтове увек бираш ресторане, пизза барове и трудиш се да сазнаш што више о његовом укусу. Памтиш чак и која пића бира уз одређену врсту хране. Када почнеш са неком идејом тешко одустајеш, тако да се надамо да је твој тип прави гурман!

Близанци

Близанци су двоструки ваздушни знак и често се осећају као две особе истовремено. У присусту симпатије правиш незаинтересовано и вероватно флертујеш са потпуно небитном особом, како би придобила још већу пажњу изабраника. Тип ће морати доста да се потруди око тебе како би ти признала своја осећања.

Рак

Да би се Рак отворио потребно је доста времена и да осећа велику сигурност од стране вољене особе. Ти си стидљива особа, која на журкама седи сама у соби, пише дневник или песму вољеној особи. Некад је у реду да направиш први корак, имај то на уму!

Лав

Ти знаш све о особи која ти се свиђа , али то си сазнала преко друштвених мрежа. Уживо немаш храбрости да му приђеш. Једна си од оних која једним оком гледа симпатију, а другим куцкас другарици поруке и тражиш савете. Приђи му, јави се!

Девица

Ти знаш све о особи која ти се свиђа, али то си сазнала преко друштвених мрежа. Уживо немаш храбрости да му приђеш. Једна си од оних која једним оком гледа симпатију, а другим куцкаш другарици поруке и тражиш савет. Приђи му, јави се.

Вага

Ти машташ о везама. Чак и кад ниси у једној ти имаш целу будућност испланирану. Глава ти је увек у облацима и увек си замишљена. Иако мислиш да је твоје понашање неприметно, он све зна!

Шкорпија

Тајновина и интровертна, ето то је Шкорпија. Твоје емоције ретко ко може да прочита, то је проблем чак и твојим најближима. Мораш бити мало отворенија и директнија према симпатији, како би знао шта осећаш и који корак да предузме.

Стрелац

Ти си веома друштвена особа и теби није тешко да направиш први корак. Међутим, твоје шале и вицеве он не схвата на прави начин. Иако је теби то начин да му се приближиш, он те гледа као ортака. Употреби мало своју женску страну!

Јарац

Према симпатији се понашаш као према друговима. Желиш да сазнаш о њему што више детаља, да октеијеш шта воли, коју музику слуша.. Не заљубљујеш се нагло. Тебеје тешко провалити, да ли га посматраш као друга, као колегу.. Мислим да и теби није скроз јасно. Доста анализираш ствари пре него што се одлучиш на акцију.

Водолија

Ти си најповученија особа у соби и флертујеш на веома чудне начине. Причаш о ванземаљцима, временским непогодама.. Пронађи неке сличности са симпатијом и започни мало другачије теме.

Рибе

Увек чекаш да он направи приви корак као и да предложи следећи. Ти га пратиш у стопу и често мењаш своје планове због њега. Када је у твојој близини слажеш се са свим његовим тврдњама и показујеш заинтересованост да проведеш време са њим. Покажи мало аутентичности.