Компанија „Оногошт“ отворила нови пословни објекат: Круна дугогодишњег успјешног пословања (ВИДЕО)

0
Фото: Бојана Арбиња

Компанија „Оногошт“ годинама представља синоним за одговорно и успјешно пословање. Доказ томе је и двадесет продајних објеката на подручју Сарајевско-романијске регије у којима ради 180 радника. Као круна породичног бизниса, данас је отворена двадесет прва пословна јединица, која својим изгледом и функционалношћу задовољава и најзахтјевнија очекивањa савременог пословног друштва.

Фото: Бојана Арбиња

Власник компаније, Миломир Ногоштић, у свом обраћању, истакао је да нова пословна зграда располаже продајним, магацинским и гаражним простором, те да фирму преузима нови менаџмент.

– До сада смо располагали са трговинским објектима. За разлику од поменутих, ова пословна зграда располаже са продајним простором, магацином и гаражом. Површина објекта је око 3 000 квадратних метара. Укупан износ инвестиције износи око 2,5 милиона КМ. Пословање ће од данас преузети нови менаџмент, нова генерација у „Оногошту“, што за мене има посебан значај, казао је Ногоштић.

Фото: Бојана Арбиња

Свечаном отварању новог пословног објекта „Оногошта“ присуствовао је начелник општине Соколац, Милован Бјелица.

– Фирма „Оногошт“ је један од носећих стубова привреде у нашој локалној заједници. Немјерљив је допринос породице Ногоштић и компаније „Оногошт“ у формирању новије и модерније слике Сокоца. Захваљујући одговорном пословању у својој области позиционирали су Соколац али у читаву регију на висок ниво, казао је Бјелица.

Фото: Бојана Арбиња

Начелник Бјелица је изразио увјерење да ће и у времену које долази сарадња „Оногошта“ и локалне управе бити успјешна, те да ће заједно радити и стварати бољи привредни и животни амбијент Сокоца.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.