ЈУ Туристичка организација „Соколац“ објављује

Конкурс за избор најљепших фотографија
са територије општине Соколац

Тема фотографија могу бити историјске, културне, природне и друге знаменитости општине Соколац као што су: културно-историјски споменици, вјерски објекти, обичаји, улице, сеоски пејзажи и све оно што по вашем мишљењу представља љепоту и специфичност наше општине.

Заинтересовани за учешће своје фотографије од минимално 5 Mpx могу да пошаљу на мејл организатора такмичења tosokolac@gmail.com, најкасније до 30.10.2019. Молимо Вас да путем мејла доставите и сљедеће податке: име, презиме, адресу и број телефона, назив фотографије и мјеста на ком је снимљена.

Гласање ће се одвијати путем facebook странице Туристичке организације „Соколац“ у периоду од 01.11.2019. до 30.11.2019, а након завршеног гласања и проглашења побједника планирана је изложба најзанимљивијих радова.

Фотографија може бити снимљена фото апаратом или мобилним телефоном.

Учесник мора бити аутор или носилац ауторских права за фотографије које пријављује на конкурс. Један аутор може послати пет фотографија на конкурс. Није дозвољено додавање лога, логотипа, воденог жига и сличних ознака на фотографијама.

Организатор се обавезује да, у сличају коришћења фотографија, видљиво означи аутора.

Аутор се одриче накнаде за репродуковање радова на сајту, facebook страници, публикацијама, каталозима, плакатима и другим штампаним материјалима ЈУ Туристичка организација „Соколац“.

Радови достављени организатору, ради учешћа на конкурсу се не враћају. Аутори уступају своје фотографије на коришћење ЈУ Туристичка организација „Соколац“ и одричу се права на било какву финансијску или другу накнаду.

Организатор не сноси одговорност за евентуално копирање, неовлашћено објављивање и сл. приспјелих и објављених фотографија.

Слањем фотографија на фото конкурс, прихватају се услови наведени у претходним ставкама. За три фотографије које добију највише гласова пратилаца странице предвиђене су одговарајуће награде.

О времену и мјесту преузимања награда, побједници ће бити накнадно обавјештени.

Желимо Вам много среће!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име