Сан сваке жене је да поред себе има идеалног мушкарца.

Али господин савршени се не рађа, већ је некад потребно да утрошите много времена, труда и енергије да од њега направите партнера каквог желите. Ево неколико савета који могу да вам помогну у томе. Крените од навика.

Уколико спава до касно и највише времена проводи на каучу, гледа ТВ, игра игрице и не сређује собу, упозорите га да је лењ и да мора да се мења јер вам то смета. Реците му шта конкретно очекујете од њега, односно које задатке треба да извршава.

Нисте задовољни ни његовим стилом облачења, кажите му то отворено и дајте предлог. Покажите му слику неке мушке одевне комбинације коју сматрате прикладном за њега. Тако поступите и ако вам се недопада његова фризира. Уколико имате примедбу на партнерово понашање, на суптилан начин му укажите у чему греши.

Подсетите га и на бонтон. На пример, ако вам не отвори врата стана или аутомобила, немојте то сами чинити, већ му одређеним гестом покажите да то очекујете од њега. Исто урадите и када облачите капут.

Убрзо ће му то прећи у навику и постаће каваљер. Када је реч о емотивном животу, прекините сексуалну монотонију. Преузмите иницијативу и уведите новитете. Ако ужива у нездравој храни, потрудите се да се реши таквих навика. Почните да кувате здраве оброке који су подједнако укусни као и они са много калорија.