Званичници честитали злато одбојкашима Србије

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Слободану Ковачу и цијелом стручном тиму на освојеној златној медаљи на Европском првенству, уз поруку да су сјајном игром показали да тимски рад, упорност и преданост доносе врхунски резултат.

– Изузетно ми је задовољство да вам у име грађана Републике Српске и у своје име упутим најискреније честитке поводом великог успјеха и освајања златне медаље на Европском првенству у Паризу – навела је Цвијановићева.

Цвијановићева је поручила да је репрезентација Србије овим успјехом учинила поносним многобројне навијаче и поштоваоце у Републици Српској, који с радошћу прате сваку њихову утакмицу, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

– Са жељом да и у времену које је пред нама наставите да нижете побједе и остварујете врхунске резултате, срдачно вас поздрављам – наведено је у честитки предсједнице Републике Српске.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је мушкој одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Слободану Ковачу и цијелом стручном тиму освајање златне медаља на Европском првенству, чиме су, како је навео, и све љубитеље спорта у Српској учинили поносном.

Вишковић је нагласио да је ова побједа доказ да се врхунски резултати постижу упорношћу, тимским радома и пожртвованошћу играча и цијелог стручног тима, те да су показали како се достижу зацртани циљеви.

– У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем вам најискреније честитке поводом освајања златне медаље на Европском првенству – навео је Вишковић.

Према његовим ријечима, освајањем ове медаље одбојкаши су на најбољи начин представили своју земљу и учинили поносним све љубитеље спорта у Републици Српској, који с радошћу прате њихове утакмице, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

– Увјерен сам да ћете и на наредним такмичењима наставити да остварујете најбоље резулате – наведено је у честитки премијера Вишковића.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је мушкој одбојкашкој репрезентацији Србије и селектору Слободану Ковачу освајање златне медаље на Европском првенству.

Додик је нагласио да су одбојкаши Србије, а недавно и одбојкашице Србије, сјајном игром исписали још једну златну страницу у историји српске одбојке, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Желим вам да и убудуће нижете успјехе и на најбољи начин промовишете Србију и Републику Српску. Хвала вам што смо уживали у вашој сјајној игри у којој сте показали грчевиту борбу за најсјанију медаљу – истакао је Додик.

Он је нагласио да су одбојкаши репрезентације Србије још једном потврдили да Србија има велике спортисте који биљеже врхунске резултате.

– Ви сте доказ да велики успјеси долазе уз велика одрицања, јак спортски дух, срчану борбу и максималан ангажман – истиче се у честитки.

Додик је пожелио одбојкашкој репрезентацији Србије да наставе да нижу златне успјехе, а Српску и Србију и убудуће чине срећним и поносним на њихова спортска достигнућа.