Фото: СРНА

Ненад Ступарушић из Сокоца добитник је износа од 69.000 КМ у спортској кладионици “Моззарт” тако што је играо игре на срећу на мега јацк апарату под редним бројем 4.

Све ово догодило се у недјељу када се Ненад нашао у несвакидашњој ситуацији јер му није исплаћен новац.

“Новац ми није исплаћен јер газде и менаџери тврде да је у питању грешка софтвера. Док сам чекао да ми исплате новац видио сам да се они баве радњама које нису у кладионици познате” каже Ненад и додаје да су менаџери били неодлучни и убјеђивали га да сачека даљи договор, након чега је добитник овог износа позвао полицију.

“Назвао сам полицију и стигли су инспектори и направили увиђај и након тога изузели апарат на вјештачење”.

Након што је случај пријављен полицији, Ненада су контактирали из Моззарт кладионице како би можда већ у току данашњег дана дошло до договора односно нагодбе.

“Контактирали су ме менаџери из Бањалуке и Лукавице и нуде неке договора, можда ћемо се у току дана договорити и можда ће доћи до исплате новца који сам освојио, тако да чекам”.

Уколико га не исплате, Ненад Ступаришић у плану има организацију мирних протеста, јер како и сам каже, има подршку комплетног становништва сарајевско-романијског платоа које је чуло за овај случај. А новац ће му, наравно, као и свакоме добро доћи.

“Живим у Сокоцу с мајком, радим у шумском газдинству и наравно да ће ми новац добро доћи, није на одмет”.

Супаришић тврди како је изненађен овом ситуацијом јер јер кладионица Моззарт једна од најпопуларнијих, а како и сам каже највише мјештана Сокоца игре на срећу игра управо у овој кладионици.

Полицијској станици Соколац, у понедјељак је пријављено да је лице у спортској кладионици у Сокоцу, освојило око 69.000,00 КМ на „апарату“ за игре на срећу, те да одговорно лице у кладионици неће да исплати новац, уз образложење да је дошло до грешке.

Полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста и по налогу тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву привремено одузели апарат у циљу вјештачења, као и предузимања других мјера и радњи на расвјетљавању кривичног дјела „Превара“.