Иако је физички изглед нешто што нас прво привуче код некога, није све у томе. Постоје три ствари које ће сваког мушкарца навести да се заљуби у вас, али само ако знате како да их правилно искористите.

Страственост

При томе овдје не мислимо на ону страст у кревету. Жене које су пронашле своју сврху и нешто чему су страствено посвећене, веома су привлачне мушком сполу. То може бити ваш посао, хоби или било шта што вас толико усрећује да, једноставно, зрачите кад говорите о томе. Изразите своју јединственост и немојте се трудити да покажете колико сте слични њему него колико сте одани себи.

Аутентичност

Многе жене приликом уласка у љубавну везу жртвују своје погледе, ставове и снове како би се ускладиле са својим партнером. Знајте да то није нешто чиме ћете задржати тог истог партнера нити начин на који ћете бити сретне у животу. Чврсте одлуке, ставови и вјеровања су нешто што вас чини јединственом, посебном и снажном и тога се нипошто не би требало одрицати.

Женственост

Данашњи начин живота често нам указује на алармантну важност самосталности, напорног рада и ефикасности. Важност ових ставки је неоспорна, али кад почнете у свему да преузимате иницијативу, да доносите одлуке без сагласности свог партнера и не допуштате му да он буде тај који ће вас барем мало размазити, долазите до проблема, пише Индеx. Допустите му да вам отвори врата и помогне да обучете капут, покажите своју њежнију страну и посматрајте његово одушевљење вама.