Омладинска лига Херцеговачко-романијске регије за рукометаше рођене 2004. године и млађе почела је у недјељу, 27. октобра, у Источном Сарајеву, а дјечаци Гласинца састали су се са екипама Леотара из Требиња и вишеградском Дрином.

Селекција рукометаша Гласинца узраста 2006. годиште, свој први наступ окончала је побједом против екипе из Вишеграда резултатом 25:18. Славили су и против екипе требињског Леотара, резултатом 20:15.

Одиграна је и пријатељска утакмица најмлађих састава, а соколачке рукометне наде славиле су и у пријатељској утакмици, гдје су им противници били дјечаци Славије из Источног Сарајева.

Према ријечима тренера Јована Боровчанина, Рукометни клуб „Гласинац“ на овом турниру представио се са више од 20 дјечака у двије категорије, а свој први наступ забиљежили су и најмлађи, новоуписани чланови клуба.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.