Деурић за нова три бода Гласинца (ВИДЕО)

Аутор: Славиша Вукашиновић

0

Фудбалери Гласинца 2011 су забележили минималну, али веома значајну победу против чврсте екипе Пролетера. Иако су гости из Дворова на Соколац допутовали са само 12 играча пружили су жилав отпор Гласинчанима.

Прво полувреме протекло је у офанзиви домаћих играча ,створили су Сокочани неколико добрих прилика, али на одмор се отишло без постигнутих погодака.

И у другом делу домаћи састав је доминирао и коначно у 69. минуту стигао до предности ,добру акцију домаћег тима реализовао је најбољи актер меча Дејан Деурић за вођство 1:0 , а испоставило се на крају да је то био и коначан исход овог меча.

У добру фудбалску представу на Сокоцу уколпила се и судијска тројка не челу са главним арбитром Миланом Тадићем који су допринели да овај дуел старих спортских пријатеља протекне у најбољем реду.

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ – ФК „ПРОЛЕТЕР“ ДВОРОВИ
1:0 (0:0)

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2019/2020
Коло:
XIII
Стадион:
„Бара“
Гледалаца: 30

СУДИЈЕ:
Тадић Милан (Пале)
Гогић Славољуб (Источно Сарајево)
Крунић Ђорђе (Фоча)

ДЕЛЕГАТ:
Рашевић Далибор (Фоча)

СТРИЈЕЛАЦ:

1:0 Деурић Дејан (69′)

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Ми.Пајевић, М.Пејановић, Пр.Пајевић, Ми.Вујичић, Ћосић, Деурић, Н.Лукић, Б.Лукић (од 83′ Дупљанин), Шука, Крешталица (од 42′ Ма.Вујичић), А.Пејановић

ФК „ПРОЛЕТЕР“

Симојловић, Мркајић, Госпавић, Николић, Црквењаш, Рачановић, Симеуновић, Секулић, Фуртула, Јевтић, Максимовић (од 46′ Богдановић)