З.М. из Приједора страдао је јуче приликом пада у просторији предузећа за откуп и прераду воћа и поврћа у мјесту Брезичани, на подручју Приједора.

Радници Службе хитне медицинске помоћи пријавили су јуче око 17.30 часова Полицијској управи Приједор да је у просторији предузећа за откуп и прераду воћа и поврћа, затечено беживотно тијело радника предузећа.

“Увиђајем је констатовано да је радник предузећа иницијала З.М. из Приједора, приликом пада са одређене висине задобио тјелесне повреде усљед којих је преминуо на лицу мјеста”, саопштено је из ПУ Приједора.

По овлаштењу дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске управе Приједор и доктор ЈЗУ Дом здравља Приједор. О наведеном догађају обавијештен је републички инспектор заштите на раду који је изашао на лице мјеста.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, уз надзор дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, предузимају потребне мјере и радње на документовању и комплетирању предмета.