Јетру, највећу жлијезду у тијелу, највише познајемо по томе што из организма уклања штетне материје, али њена улога још је већа. У њој се складишти жељезо и одређени витамини и глукоза коју јетра отпушта у крвоток када је тијелу потребно више шећера за енергију. Јетра такође отпушта црвена крвна зрнца, инсулин и друге хормоне. Зато је јако важно да је овај орган увек у топ форми, а у томе му можемо помоћи еликсиром од два састојка.

Јетра је орган који служи за складиштење храњивих и неутрализовање штетних материја. Како је данашња исхрана пуна штетних материја које јетра не може сама уништити због чега јој је потребна сва могућа помоћ.

Нечистоће се у телу накупљају кроз храну, козметику, средства за чишћење… Како вам тијело даје до знања да је пуно токсина? Симптоми су главобоље, замор, ум којем фали бистроће, иритабилност, бол у зглобовима, затвор, претјерана производња плинова, надутост и гојазност. Да су се у тијелу накупили отрови показују и тамни колутови око очију и тен без сјаја што аутоматски чини да изгледамо старије.

Еликсир који прочишћава јетру и цели организам и чини да изгледамо здраво, младолико и свјеже садржи само два састојка: маслиново уље и лимунов сок.

Помијешајте једну кашику уља и једну кашику сока и попијте свако јутро прије јела. И маслиново уље и лимунов сок крцати су антиоксидантима који уклањају вишак слободних радикала, штите здраве ћелије од оштећења те неутрализују токсине.