Незапамћена драма одвијала се прије неколико вечери у једном бањалучком хостелу, када је Словенац Дејан Ђ. (31), који је ту са друштвом одсјео, умислио да га дјевојка вара, а потом је почео да разбија по собама, док је она, не знајући ни шта ју је снашло ни куда да бјежи, уточиште пронашла на оближњем дрвету.

Потврдили су то за “Независне” из овог хостела, одакле истичу да су у изливу бијеса овог младића “страдала” врата на девет хостелских соба.

Према ријечима радника објекта у којем је инцидент у ноћи између понедјељка и уторка забиљежен, држављанин Словеније је у Бањалуку дошао са још троје младих.

“С њим су стигли још један младић и двије дјевојке. Једна од њих је Дејанова цура. Али, прије него што су дошли у хостел, пили су у једној кафани, гдје им се придружио још неки момак. Дејан Ђ. се напио па су га довели у хостел да спава. Када је мало одспавао, пробудио се и умислио је да га вара дјевојка, а која је смјештај резервисала у одвојеној соби. Кренуо је потом да је тражи и лупа по хостелу”, кажу у бањалучком хостелу.

Како додају саговорници, када је залупао на врата своје дјевојке, а која је, док је он спавао, дошла у своју собу, она је некако успјела да му побјегне, те истрчи из хостела и попне се на оближње дрво.

“Он је, не знајући гдје се она сакрила, наставио да је тражи по хостелу, ударајући од врата до врата. Оштетио је девет врата, али и један телевизор, који се срушио у његовом налету”, појашњавају саговорници из хостела.

У међувремену о свему је обавијештена полиција, која је убрзо стигла и обуздала овог Словенца. Из полиције су саопштили да су младића у уторак ухапсили, а осумњичен је за оштећење и одузимање туђе ствари.

“Надлежној полицијској станици је пријављено да гост у једном хостелу у Бањалуци галами и лупа инвентар. Полицајци су доласком на лице мјеста утврдили да се ради о Д.Ђ. Након криминалистичке обраде он је предат Служби за послове са странцима, Теренски центар Бањалука”, саопштили су из полиције.

Истовремено, у хостелу напомињу да је овај младић измирио штету коју је направио, али да ће овај немио догађај дуго памтити.

“Оваквог госта нисмо имали. Као да је у питању шпанска серија! Чули смо да су га полицајци на крају спроводили и на Психијатрију. И не само то, у организму су му пронашли три врсте дрога. Сигурни смо да је пио алкохол, односно виски“, кажу радници хостела.

“Независне” незванично сазнају да Дејанови коријени сежу с ових простора, док је он рођен у Словенији, гдје је након овог инцидента одлуком Службе за послове са странцима БиХ на крају протјеран.