У петак, 27. децембра, едукативни центар „Биг Бен“ организоваће традиционалну новогодишњу приредбу, у склопу које је планирано дружење и фотографисање са Деда Мразом и додјела пакетића.

Према ријечима Јоване Кезуновић, власнице едукативног центра „Биг Бен“, приредба ће се одржати у просторијама Високе школе за услужни бизнис Соколац, са почетком у 18 часова.

Приредба се организује за родитеље наших најмлађих полазника, али и све заинтересоване који желе да се увјере у њихово познавање страних језика. Биће то прилика да дјеца, на креативан начин, а кроз рецитације, игроказе и глуму, покажу све оно на чему су вриједно радила у претходном периоду – казала је Кезуновић и захвалила се руководству ВУБ – а на уступљеним просторијама.

Она је подсјетила да је едукативни центар намијењен дјеци, омладини и одраслим полазницима за едукацију, првенствено из страних језика, али и да су у понуди часови за основце из области информатике, математике, као и креативна радионица.

– Учење страних језика код нас се базира на различитим креативним и иновативним методама, зависно од језика, врсте и трајања курса. Такође, константно усавршавамо методе наставе у складу са свјетским стандардима у области подучавања страних језика. Потреба за познавањем страних језика је све већа из дана у дан и неопходна је за све узрасте. Старосна граница не постоји у нашој школи. Настава се одвија у малим групама, што омогућава интеракцију, активно учешће на часу и сарадњу полазника са професором. Осим рада у учионици, практикујемо наставу и на терену, углавном у сарадњи са компанијама код којих организујемо курсеве пословног енглеског и њемачког језика. Наш стручни тим искусних предавача труди се да мотивише полазнике да дају што боље резултате – истакла је професорица енглеског језика Јована Кезуновић.

Едукативни центар „Биг Бен“ нуди: курс енглеског језика за дјецу предшколског и школског узраста, стандардни курс енглеског језика за одрасле, конверзацијски курс енглеског језика, курс пословног енглеског језика, индивидуални курс енглеског језика, курсеве њемачког језика А1 – Ц2, индивидуалне и групне часове из руског језика, часове математике и информатике, те креативне радионице.

Просторије „Биг Бена“ налазе се у Улици Радомира Нешковића 8.

Јелена Маринковић
Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.