Уколико желите да свој стајлинг употпуните патикама – Нике има право рјешење, а то су нове женске Nike Air Force 1 у божићном издању.

Свјежа верзија легендарног класика је модел поред којег не можемо равнодушно проћи. Кожни горњи дио је подијељен на три дијела, од којих је сваки сачињен од отисака који су инспирисани божићним украсима. На горњишту имамо класичну, тј. глатку кожу обојену у бијело. На средњем дијелу су бијеле звјездице на златној позадини. Затим је ту сребрна база и бијеле, прилично велике тачке. Наравно, ово није крај забаве, обратите пажњу на металик, блиставе пертле и црвену пету, што је врхунац цијелог пројекта. Све ово постављено је на карактеристичном бијелом ђону АФ1. Иако се ради о типично повољном издању патика, по нашем мишљењу патике су идеалне за допуну било којег свечаног стајлинга.

АФ1 се савршено уклапа уз хаљине или сукње, а лако их можете комбиновати са фармеркама или панталонама. Добра вијест је да се женске Nike Air Force 1 већ могу купити у Nike продавницама.