Фото: Бојана Марковић

Радна јединица Соколац- Пошта Српске уприличила је данас дружење са Дједом Мразом. Бројни малишани и полазници Установе за предшколско васпитање и образовање Соколац присуствовали су веселом дружењу у соколачкој пословници. Ово је била прилика да се уруче награде побједницима конкурса „Пишем писмо Дједу Мразу“. Главна награда- таблет, припала је Дебелногић Бојани из Сокоца, друга награда- мобилни телефон, припала је Срђану Лаловићу са Пала, а трећа награда- бежицне слушалице намјењене су Копривица Јовану из Калиновика.

Према ријечима Младена Одовића, референта за маркетинг, ово је редовна годишња активност која промовише писање писама и посвећена је најмлађима.

– Поред главних награда подјелили смо и педесет новогодишњих пакетића, као и остале Радне јединице Пошта Српске. На овај начин настојимо да најмлађима уљепшамо празнике. На конкурс „Пишем писмо Дједу Мразу“ ове године приспјела су 774 писма. Највише писама написали су ученици Основне школе Србија са Пала, њих 224. Поменутој школи припала је награда „LED“ телевизор, казао је Одовић.

Фото: Бојана Марковић

У овој традиционалној наградној игри Поште Српске на територији Републике Српске подијелиле су укупно 500 пакетића.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.