Свим грађанима Сокоца упућујем срдачне честитке уз жељу да новогодишње и Божићне празнике проведу у здрављу, благостању и радости.

Нека нас ови празнични дани подсјете на важност заједништва, љепоту уљудности, међусобног уважавања и доброчинства.

Протеклу годину провели смо у изградњи, раду и у некој врсти промјене перцепције о себи самима и нашим способностима, али и утичући на перцепцију других о нама. Завршили смо неке велике инфраструктурне пројекте, попут водовода и канализације, тениских терена, улица и тако даље. Успјешно смо организовали 56. МОСИ и поставили неке нове стандрарде када је у питању промоција, маркетинг и организација игара.

У 2020. години пред нама су још већи планови и пројекти. Започећемо изградњу Градске куће, уређење парк шуме “Талине” и још много тога другог.

Не сумњам да ће Соколац наставити да креира једну позитивну и лијепу слику о себи и људима који у њему живе. Да ће преузети на себе улогу развоја не само Источног Сарајева, већ и шире регије, једнако као што је радио и доприносио стварању Републике Српске.

Увјерен сам да ћемо у години која долази са још већим еланом и одговорношћу радити на остваривању наших планова, замисли и идеја, и све то политиком одговорности и сарадње која укључује све иницијативе, а обухвата потребе и жеље грађана.

Поштовани суграђани, у своје лично име и у име свих сарадника вама и вашим породицама желим много здравља, среће и успјеха у новој 2020. години.

Начелник општине Соколац
Милован Бјелица