Наша подсвест може много тога да нам каже, само морамо да научимо да читамо знаке

Када се емоционално вежемо за другу особу, између нас настаје невидљива веза. Чак и ако више нисмо блиски и не разговарамо са том особом, можемо осетити његову тугу или срећу.

Како можете да знате да та особа мисли на вас? Ево неколико знакова:

1. Неочекиван налет емоција

Замислите ситуацију где се лепо проводите, а у следећем тренутку вас растужи неки детаљ. Имате налет емоција које вас преплаве и осећате се чудно. Велике су шансе да у тим моментима неко вама близак прича или размишља о вама. То може бити ваш партнер или стари пријатељ.

2. Сањали сте одређену особу

Можда никад до сада нисте стањали тог познаника или пријатеља, али синоћ се појавио у вашим сновима. Можете осетити шта та особа мисли, шта ради, како говори. Највероватније је да је његово појављивање у вашим сновима повезано с тиме шта он мисли оо вама и да кроз сан покушава да вас контактира.

3. Жеља да будемо ближи

Многи људи верују да нас судбина спаја. У ствари се заљубљујемо јер подсвесно осећамо да је особа која мисли на нас у стању да задовољи наше потребе. Ово објашњава зашто тражимо начине да то унесемо у свој живот и смањимо удаљеност између нас. Стига, ако је одређена особа стално у вашој близини, то је сигуран знак да мисли на вас и несвесно посеже за вама.

4. Дуги осемх

Обратите пажњу шта радите кад сретнете старог пријатеља којег дуго нисте видели. Осмехнете се и осмех вам остаје на лицу дуже од 10 секунди. Особа која често мисли на вас, са вама ће разговарати другачије него са осталим.

5. Та особа вам је често у видном пољу

Особа која мисли на вас, она жели и да буде близу вас. Стога ћете је често виђати около. Збаог тога обратите пажњу ко је најчешће у вашем окружењу.

6. Стопала те особе су увек усмерене у вашем правцу.

Стопала се природно окрећу у правцу у којем желимо да идемо. Постоје подсвесна веза између наших намера и правца који нам показују стопала. Ако сте у друштву људи, стопала ће увек бити окренута према оним које симпатишете.

7. Заинтересована је за ваше пријатеље

Особа која вас симпатише, биће заинтересована и за ваше пријатеље.

8. Долази код вас без разлога

Када сте некоме симпатични, та особа ће тражити сваки начин да привуче вашу пажњу. Желеће да дође код вас, чак и ако за то нема објективних разлога.

9. Уши вам горе

Старо народно веровање каже да ако вам уши горе или вас сврбе, неко прича о вама. Ако вас лево уво сврби, неко разматра ваше мане. Ако вас десно уво сврби или гори, неко ко вас воли прича о вама.

10. Изненадно кијање

Опет народно веровање каже да изненадно кијање значи да вас неко спомиње.