Пауза на половини 54. Супербоула била је ватрена. Публику на стадиону у Мајамију, али и милионе гледалаца испред ТВ екрана широм планете најпре је Шакира, на свој 43. рођендан, подсетила на своје највеће хитове. Без секунде паузе Џенифер Лопез је наставила у брзом ритму. Крај музичког спектакла у којем су две диве заједно извеле “Let’s Get Loud” и “Waka Waka” најавила је ћерка Лопезове.

Два латино титана музичке сцене одмерила су снаге пред највећим ТВ аудиторијумом који током године постоји – усред 54. Супербоула на којем су тријумфовали „Канзас сити чифси“.

Шакира је узвикнула “Hola Miami” и почело је 14 минута енергије која је размрдала добро и оне на најјефтинијим седиштима на стадиону, али и гледаоце широм планете.

Ређали су се хитови чигре из Колумбије: She Wolf, Empire, Whenever, Wherever, I Like It Like That, Chantaje, Hips Don’t Lie.

Џеј-Ло се надовезала у брзом ритму хитовима Jenny from the Block, Ain’t It Funny, Get Right, Waiting for Tonight, Love Don’t Cost a Thing, Mi Gente, On the Floor.

У завршницу спектакла увела нас је 11-годишња Ема Марибел Муњиз, ћерка Џенифер Лопез која је са хором певала комбинацију песама Let’s Get Loud и Born in the USA, а убрзо су јој се придружиле мама и Шакира чији хит Waka Waka се такође ушуњао пре краја.

Познате по завидном плесачком умећу, обе диве дале су све од себе да подстакну публику на плес и на тај начин. Џенифер је започела наступ са шипке на коју се касније вратила.