Основни суд у Бањалуци, донио одлуку којом је ставио ван снаге одлуку Социјалистичке партије о распуштању Градског одбора СП Бањалука и искључење из странке Горана Селака.

Народни посланик и предсједник Градског одбора СП Бањалука Горан Селак, којег су предсједник Петар Ђокић и Главни одбор искључили из партије, искључен је противзаконито и одлука је, како сазнаје АТВ, стављена ван снаге!

Наиме надлежни суд у Бањој Луци рјешењем од 3. фебруара 2020. године ставио је ван снаге, као и одлука о распуштању Градског одбора СП Бањалука. У посједу наше редакције је рјешење којим се поменуте одлуке стављају ван снаге, а народни посланик Горан Селак истиче да се ради о очекиваној одлуци.

-Немам још информацију да је суд тако одлучио, али то је свакако нешто што очекујемо, јер од почетка тврдим да су те одлуке донесене мимо статута и мимо закона. Оно што је извјесно јесте да ћу у договору са мојим правним тимом у наредним данима одлучити о подношењу кривичне пријаве против Петра Ђокића – истакао је Селак.