Лице чији су иницијали М.Б. из Градишке, које је управљало аутомобилом “застава југо 45”, повријеђено је приликом слијетања возила са коловоза на локалном путу у мјесту Совјак, на подручју Градишке.

Саобраћајна незгода догодила се јуче у 17.45 часова, а увиђај на лицу мјеста извршили су службеници Полицијске управе Градишка, саопштено је из ове управе.

Полицијској станици Градишка јуче око 14.00 часова пријављено је да је у мјесту Буковац на помоћном објекту приватног власништва плануо пожар, који су угасили припадници Подручне ватрогасне јединице Градишка.

Увиђај су извршили полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Градишка заједно са инспектором Полицијске управе Градишка за експлозивне материје и послове заштите од пожара.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио предузимање свих потребних мјера и радњи с циљем утврђивања свих околности настанка пожара, те да се након комплетирања предмета достави извјештај о предузетим мјерама и радњама Окружном тужилаштву.