У футсал првенству Републике Српске одиграни су мечеви 10. кола, а соколачки прволигаш „Гласинац“ славио је против екипе КМФ „Брод“ резултатом 6:4.

Тренер у Футсал клубу „Гласинац“ Соколац, Предраг Добриловић, истакао је да је ово значајна побједа и да их тешко гостовање чека у наредном, 11. колу, када гостују екипи Котор Вароши.

Утакмица је била тешка и неизвјесна до самог краја. Екипа „Брода“, иако се налази на посљедњем мјесту на табели, због организационих проблема, показала је озбиљну игру. На пар минута до краја меча стекли смо предност од једног гола извиђењем казненог ударца са 10 метара. Узвратили су домаћини који су промашили пенал, девет секунди прије краја меча, казао је Добриловић.

Најефикаснији играч био је Дејан Дебелногић, који се у листу стријелаца уписао 4 пута. По погодак су забиљежили Стефан Милинковић и Стефан Арбиња, који је тренутно први на првенственој листи стријелаца, али ће наредни сусрет пропустити због црвеног картона.

Из управе клуба подсјећају да су сезонске карте још увијек у продаји, те да од ових средства набављају потребну опрему. Сезонске чланске карте, по цијени од 30 КМ могу се набавити у службеним просторијама Футсал клуба „Гласинац“ Соколац“.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.