Градоначелник Бијељине Мићо Мићић поручио је да је најважнији дио коалиционог споразума који је данас најавио лидер СНСД-а Милорад Додик 12 пројеката од којих зависи будућност и развој Семберије.

„Све остало је подређено тим пројектима, укључујући и персонална питања“, објавио је Мићић на званичном фејсбук профилу.

Он је најавио да ће тражити изјашњавање органа СДС-а о том документу.

„Коалициони споразум за наредне изборе смо ми предложили и зато је најважнији дио његовог нацрта 12 пројеката од којих зависи будућност и развој Семберије“, наводи се у Мићићевој објави.

Извршни комитет СНСД-а прихватио је приједлог споразума о сарадњи с организацијом коју представља градоначелник Бијељине Мићо Мићић и задужио потпредсједника СНСД-а Радована Вишковића да потпише тај документ.

„Мићић је већ потписао споразум и ми смо га данас прихватили. Затражили смо да кроз анексе тог споразума буде обезбијеђена оперативна разрада сарадње којој се радујемо јер вјерујемо да ће Бијељина бити додатно стабилизована кроз конекцију с републичким институцијама. СНСД показује приврженост јединственом дјеловању на простору Републике Српске са свим политичким факторима који желе ту сарадњу“, рекао је Додик након данашње сједнице проширеног Извршног комитета СНСД-а.