Посланик у НСРС, Небојша Вукановић, наставио је са нападима на своје опозиционе колеге из СДС-а на Твитеру. Након што је претходно лоше поднио критику због неписмености, напао је Александра Богосавца, а данас су Вукановићеве фрустрације осјетили и Соња Караџић Јовичевић и један бивши секретар СДС-а у Теслићу.

,,Њеног оца нико не спомиње, а када те неко нападне мораш се бранити.Сви је због оца држе као мало воде на длану, са стотињак гласова је добила све, два компензациона мандата, мјесто потпредсједника, а Вукоти и Босићу је умјесто ријечи хвала вратила јавним пљувањем и нападима” – написао је Вукановић, истовремено проглашавујући себе омиљеним човјеком у народу.

,,Мене ставили на Листу? Па ко је повукао, би ли без мене на листи имали 2 посланика? Ко вуче гласове, ко има углед и подршку народа, од Требиња до Градишке? Бар ја никад не ћутим, и бар од вас нисам ничим заслужио јавне нападе, стална пецкања и провокације”, похвалио је себе Вукановић без стида и без срама.

Господин Вукановић по ко зна који пут, путем друштвене мреже Твитер износи неистине. Овај пут је тако написао да је госпођа Соња Караџић Јовичевић освојила стотињак гласова на општим изборима 2018.године. Тачан број је 2.445 и то у ИЈ број 8. Уколико већ није дорастао да посјети страницу ЦИК-а, јавно му предочавамо резултате са последњих избора.

Господин Вукановић заборавља да је госпођи Соњи Караџић Јовичевић одузето све због СДС-а,  и да јој то никад нико не може надокнадити.

Господин Вукановић заборавља да је пропао на изборима и да га је Младен Босић довео у своје одаје да телали.

Господин Вукановић заборавља да Младен Босић не би био у Дому народа, као и Вукота Говедарица у Вијећу народа БиХ да Соња Караџић Јовичевић није гласала за њих. Јер су и он и Говедарица доживјели дебакл на изборима.

Господин Вукановић заборавља да се Вукота Говедарица јавно одрекао свих функција у СДС-у и прије него што су избори одржани.

Господин Вукановић заборавља да га је Милован Бјелица подржао на предсједништву СДС-а и лобирао за њега у чланству СДС-а. И поред огромног нерасположења Херцеговачког СДС-а према њему лично.

Господин Вукановић заборавља да је захваљујући СДС-у посланик у НСРС, јер је његовој пропалој партији ЦИК забранио учешће на изборима.

Све у свему, Вукановић је очигледно телал Младена Босића. На сваком двору по један Ћоркан.